50% på alle Cosmobeauty produkter og fri frakt på alle kjøp over 200 kr,-

ELLE nr.4/ 2018

ELLE nr.4/ 2018

Mars 12 2018

Våren er i anmarsj, og vi har latt oss inspirere av sommerlig glød og gull-toner.

I ELLE denne utgaven finner dere en helsiden med denne fantastiske looken. 

Vi er klare for våren, og tørker herved støv av solbrillene!

@auroracoj gir deg oppskriften på COSMOBEAUTY´s vår look:

Hud: Først blander jeg Moist Foundation 04 og 05 og har den i hele ansiktet og litt nedover halsen for å unngå skille. Så legger jeg Silk Foundation no.2 i et tynt lag over hele ansiktet.

Deretter legger jeg Press Foundation no.5 og no.8 som solpudder i et tretall i ytterkant av ansiktet. Det vil si i pannen, under kinnbena og under kjeven. 

Så legger jeg Glow Blusher no.8 på kinnbena. Legger en del på da jeg ønsker mye shimmer. Denne har en gylden brun farge med masse shimmer som gir den perfekte sommer-gløden. Jeg er av av dem som ønsker sommer-glød året rundt! Til slutt legger jeg Shocking Shadow no.10 på toppen av kinnbena for ekstra highlight. 

Bryn: Eyeliner Pencil brun. Tegner først opp ønsket form og fyller inn. Viktig å være lett på hånden. Bruker baksiden av den til å kamme gjennom og gjevne fargen. 

Mascara: Lash Up mascara. 

Øyne: Legger først Shocking Shadow 11 på hele lokket. Denne er matte og fungerer som en base. Deretter legger jeg Press Foundation no.08 i globalen som en øyenskygge. Så legger jeg Press Foundation no.10 i ytterkant av øyet og litt i globalen for å få det litt mørkere og litt mere markert.

-Husk at det er ingen fasit på hva man kan bruke de forskjellige produktene til. Deretter påfører jeg Shocking Shadow no. 17 på lokket med en våt kost. Dette gjør at skyggen blir mere metallisk og mer pigmentert. Til slutt legger jeg en winged liner med Long Time Eyeliner i svart. 

Lepper: På leppene legger jeg Long Time Lipliner i fargen 08 som har en fersken farge som er helt nydelig til vår og sommer. Legger denne over hele leppen. Til slutt tar jeg på Lip Gloss no.2 som er blank med litt glitter i seg. 

Da er det bare la våren komme!

Modell & MUA: @auroracojTittel

Kommentarer blir godkjent før publisering


Også i Cosmobeauty-blogg

"With Good Basics You'll Have Endless Options."

Januar 08 2019

Les mer

MODA PRO edition
MODA PRO edition

Desember 03 2018

Les mer

Dream Team
Dream Team

August 01 2018

Les mer