Fri frakt på alle kjøp!

JULEGAVETIPS

JULEGAVETIPS

Desember 04 2017

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og det er derfor på tide å starte med julegavehandelen. Jeg vet at mange finner det vanskelig å skulle kjøpe julegaver til venninner, søsken, mor, tante osv. Derfor tenkte jeg å vise dere mine tre julegavetips, som passer til enhver jente og kvinne. Disse tre produktene er forresten noen av mine favoritter når det kommer til både sminke og cosmobeauty generellt. 

Exclusive full size kit : Her får du de største favorittene samlet i et kit, passer perfekt til den sminkeglade men også nybegynneren! Esken inneholder både moist foundation, silk foundation, lipgloss, mascara og eyeliner pencil. Alt man trenger for å få til en kjempe fin look! Nå kan du også selv velge farge på alle produktene i esken, det gjør det hele til en perfekt og tilpasset julegave.
  
Shadow box : Her kan du igjen mikse med fargene du ønsker, men også blande matt shadow og shoking shadow som en selv ønsker. Samle favoritt fargene til den du ønsker å kjøpe gave til, så blir dette den perfekte gaven under treet.
  
Moda metallics kit : Nok et lite kit! Slike sett er nemlig en perfekt julegave å gi, både mottakeren får mere å teste ut og giveren får mere for pengene. Dette settet inneholder 6 koster og et etui til å beskytte kostene fra møkk. Her får man både koster til baseprodukter, skygger, bryn og en til lepper

Tips : Har du flere venninner eller søsken du ønsker å kjøpe julegaver til? Da kan det være et smart tips å kjøpe f.eks et exclusive full size kit å dele opp innholdet, og gi til de ulike personene. På denne måten slipper du å måtte kjøpe en rekke julegaver, samtidig spare litt på pengene.

Fremdeles usikker? Du kan aldri gjøre feil med et gavekort ;) 

@tanjaamandap

Tanja Amanda Pettersen (Gjesteblogger)Tittel

Kommentarer blir godkjent før publisering


Også i Cosmobeauty-blogg

Valentines by @auroracoj
Valentines by @auroracoj

Februar 13 2018

Les mer

COLOR OF THE YEAR
COLOR OF THE YEAR

Januar 17 2018

Les mer

GOLDEN NEWS
GOLDEN NEWS

Januar 10 2018

Les mer