Fri frakt på alle kjøp!

Keep it clean!

Keep it clean!

November 15 2017

Det å vaske sminkekostene sine er en oppgave som er ganske så viktig å følge opp, det helst ukentlig! Det samler seg nemlig så mange bakterier og døde hudceller, noe som resulterer til at huden kan få ganske så mange urenheter og irritasjoner ved bruk av samme møkkete kost gjentatte ganger. I verste fall kan det faktisk gi hudinfeksjoner! Derfor er det så viktig at de får en grundig vask ukentlig, og det er heller ikke så mye som skal til. Man trenger nemlig ikke å ty til de dyreste såpene som er tilegnet å vaske sminkekoster. Det holder nemlig langt med vanlig sjampo og zalo! Sjampo er supert å bruke når du vasker koster med naturhår, mens zalo er mere effektivt på koster med syntetisk hår da det løser opp en god del (perfekt til koster som er brukt til å påføre foundation) 

Her har jeg selv valgt å bruke zalo og litt lunket vann for å få bort både foundation, concealer og pudder rester. Det første som er lurt å begynne med er å dyppe/skylle kosten i litt vann, men husk at du aldri skal peke hårene på kosten oppover da limet kan løsne! Deretter kan du ta en dråpe eller to med zalo på kosten, for så å massere det inn i kosten ved å stryke den frem og tilbake i håndflaten.

Når det er fordelt inn i kosten er det på tide å fjerne alle sminkerestene ved å skylle eller dyppe kosten nok en gang i lunket vann. Denne gangen kan man også klemme litt for å få ut alle rester, du kan også stryke den en gang til i håndflaten mens du skyller og klemmer. Når vannet i vasken blir klart eller at du ikke får til å klemme ut mere sminkerester er kosten ren.

Da er det bare til å stelle de opp på et lite håndkle med hårene ned, for å unngå å løsne limet. Vipps, så har du rene koster på 1,2,3.

@tanjaamandap

Tanja Amanda Pettersen. (Gjesteblogger)Tittel

Kommentarer blir godkjent før publisering


Også i Cosmobeauty-blogg

JULEGAVETIPS
JULEGAVETIPS

Desember 04 2017

Les mer

TIPS & TRIKS
TIPS & TRIKS

November 26 2017

Les mer

Black Friday Tips
Black Friday Tips

November 21 2017

Les mer