Fri frakt på alle kjøp!

Mermaid makeup... Step by step

Mermaid makeup... Step by step

Oktober 28 2017 1 kommentar

Enkel halloween sminke

Gjeste-blogg fra @tanjaamandap

Halloween er rett rundt hjørnet, og med halloween tiden følger det med en rekke gøyale ting. Kostyme og et tema for å nevne noe! Derfor har jeg tenkt til å vise dere en enkel og søt halloween look som er perfekt i siste liten. Denne looken kan også gjøres skummel ved bruk av litt falsk blod, det er kun fantasien som teller.


Jeg startet med å påføre litt hudpleie og olje for å få litt fukt til huden, før jeg skulle påføre selve sminkeproduktene. Steg nummer to er foundation, her brukte jeg moist foundation for å få til en perfekt dekkevne og for å gi litt ekstra fuktighet. Til å påføre denne brukte jeg multi purpose kosten og blendet foundationen forsiktig inn i huden. Jeg gikk også litt lett over med press foundation for å sette alt og gjøre huden enda mere flawless. Når basen er på plass er det tid for å skape dette typiske havfrue mønsteret, og for å få til dette går jeg i bruk av en parykk cap! Her er det bare fantasien som teller, både når det kommer til hvilke farger du vil bruke og hvor mye mønster du vil ha plassert hvor. Jeg startet med å blande shocking shadow shimmer i farge nr 03, 06 og matt eyeshadow i farge nr 11. For en mere intens farge påførte jeg shocking shadow med en våt kost, her brukte jeg også litt forskjellige cosmobeauty koster å påføre med. Når jeg hadde lagt selve basen til mønsteret gikk jeg over litt her og der med ulike farger for å skape en kulere effekt. Jeg brukte shocking shadow i farge nr 07, 08, 19 og matt eyeshadow i farge nr 11 og 07. Rosa, lilla og blå farger tar seg nemlig godt ut til denne looken!


Nå som selve mønsteret var ferdig gikk jeg over til øynene. Her brukte jeg matt eyeshadow i farge nr 07 over hele lokket, før jeg gikk inn med shocking shimmer i farge nr 19 i globalen og i ytterkanten. Avsluttet med å pakke litt av shocking shimmer i farge nr 03 i innerkroken av øyet. Deretter gikk jeg inn med den svarte long time eyelineren og lagde en liten vinge og en litt tykk linje. Nå som øynene var ferdig gikk jeg fort over med litt farge på brynene mine, før jeg beveget meg videre til leppene. Her brukte jeg long time lipliner i farge nr 10 til å starte med å markere leppene for så å fylle inn. Jeg brukte også to glosser over, farge nr 03 på hele leppene og nr 02 på midten av leppene. Leppene fikk en fin gloss i seg og fikk en masse fukt. Derfor tok jeg litt av shocking shimmer i nr 07 å pakket inn på midten av leppene for en enda finere look. Det siste som gjenstår for å få en komplett look er litt glitter, diamanter, hårpynt og en parykk. Når alt er ferdig har du en kjempe enkel men fin look som er perfekt til halloween eller kostymefest! :) 

Happy Halloween!1 svar

Camilla
Camilla

November 15 2017

Denne gjorde jeg til Halloween,ble sykt stilig

Tittel

Kommentarer blir godkjent før publisering


Også i Cosmobeauty-blogg

Valentines by @auroracoj
Valentines by @auroracoj

Februar 13 2018

Les mer

COLOR OF THE YEAR
COLOR OF THE YEAR

Januar 17 2018

Les mer

GOLDEN NEWS
GOLDEN NEWS

Januar 10 2018

Les mer