Fri frakt på alle kjøp!

Valentines by @auroracoj

Valentines by @auroracoj

Februar 13 2018

Enten du skal på date, ut med venninnene dine, eller rett og slett sparer tipset til helgen...

Sjekk ut denne nydelige Valentines looken fra @auroracoj 

"Oppskriften" finner du under ;) Enjoy!!

Hud: Først blander jeg Moist foundation 04 og 05 og har den i hele ansiktet og litt nedover halsen for å unngå et skille. Så legger jeg Silk foundation no.2 i et tynt lag over hele ansiktet. Deretter legger jeg Silk foundation no.1 på områder jeg ønsker å fremheve, som midten av pannen, skinnbena og litt på haken. Denne har litt shimmer i seg og gir en fin glød til huden. 

Så legger jeg Press foundation no.5 og no.8 som solpudder i et tretall i ytterkant av ansiktet. Det vil si i pannen, under kinnbena og under kjeven. 

Så legger jeg Glow Blusher no.3 på nedre del av kinnbena, disse har en nydelig glød som får huden til å se frisk å fin ut. Til slutt legger jeg Shocking Shadow no.10 på toppen av kinnbena for ekstra highlight. 

Bryn: Eyeliner Pencil brun. Tegner først opp ønsket form og fyller inn. Viktig å være lett på hånden. Bruker baksiden av den til å kamme gjennom og gjevne fargen. 

Mascara: Lash up mascara. 

Øyne: Legger først Shocking Shadow 11 på hele lokket. Denne er matt og fungerer som en base. Deretter legger jeg Matte Eyeshadow no.3 i globalen. Så legger jeg Shocking Shadow no.8 på lokket og litt i globalen. For å få en enda mere intens farge våter jeg kosten litt før jeg dypper den i skyggen. I globalen bruker jeg en tørr kost. Så legger jeg Shocking Shadow no. 13 i innerkroken på øyet. Til slutt legger jeg en winged liner med Long Time eyeliner i svart. 

Lepper: På leppene bruker jeg kun en gloss for å ikke ta bort fokuset fra øynene. Bruker fargen 4, som har masse shimmer. 

MUA: @auroracoj / Aurora Cicilie Jensen

Happy Valentines!!!Tittel

Kommentarer blir godkjent før publisering


Også i Cosmobeauty-blogg

Dream Team
Dream Team

August 01 2018

Les mer

17 mai inspirasjon
17 mai inspirasjon

Mai 15 2018

Les mer

Påske inspo
Påske inspo

Mars 21 2018

Les mer