50% på alle Cosmobeauty produkter og fri frakt på alle kjøp over 200 kr,-

Valentines by @auroracoj

Valentines by @auroracoj

Februar 13 2018

Enten du skal på date, ut med venninnene dine, eller rett og slett sparer tipset til helgen...

Sjekk ut denne nydelige Valentines looken fra @auroracoj 

"Oppskriften" finner du under ;) Enjoy!!

Hud: Først blander jeg Moist foundation 04 og 05 og har den i hele ansiktet og litt nedover halsen for å unngå et skille. Så legger jeg Silk foundation no.2 i et tynt lag over hele ansiktet. Deretter legger jeg Silk foundation no.1 på områder jeg ønsker å fremheve, som midten av pannen, skinnbena og litt på haken. Denne har litt shimmer i seg og gir en fin glød til huden. 

Så legger jeg Press foundation no.5 og no.8 som solpudder i et tretall i ytterkant av ansiktet. Det vil si i pannen, under kinnbena og under kjeven. 

Så legger jeg Glow Blusher no.3 på nedre del av kinnbena, disse har en nydelig glød som får huden til å se frisk å fin ut. Til slutt legger jeg Shocking Shadow no.10 på toppen av kinnbena for ekstra highlight. 

Bryn: Eyeliner Pencil brun. Tegner først opp ønsket form og fyller inn. Viktig å være lett på hånden. Bruker baksiden av den til å kamme gjennom og gjevne fargen. 

Mascara: Lash up mascara. 

Øyne: Legger først Shocking Shadow 11 på hele lokket. Denne er matt og fungerer som en base. Deretter legger jeg Matte Eyeshadow no.3 i globalen. Så legger jeg Shocking Shadow no.8 på lokket og litt i globalen. For å få en enda mere intens farge våter jeg kosten litt før jeg dypper den i skyggen. I globalen bruker jeg en tørr kost. Så legger jeg Shocking Shadow no. 13 i innerkroken på øyet. Til slutt legger jeg en winged liner med Long Time eyeliner i svart. 

Lepper: På leppene bruker jeg kun en gloss for å ikke ta bort fokuset fra øynene. Bruker fargen 4, som har masse shimmer. 

MUA: @auroracoj / Aurora Cicilie Jensen

Happy Valentines!!!Tittel

Kommentarer blir godkjent før publisering


Også i Cosmobeauty-blogg

"With Good Basics You'll Have Endless Options."

Januar 08 2019

Les mer

MODA PRO edition
MODA PRO edition

Desember 03 2018

Les mer

Dream Team
Dream Team

August 01 2018

Les mer