50% på alle Cosmobeauty produkter og fri frakt på alle kjøp over 200 kr,-

"With Good Basics You'll Have Endless Options."

Januar 08 2019

Det er ingen hemmelighet at vi hele tiden søker bedre resultat og flere produkter som skal utrette mirakler, men det er heller ingen hemmelighet at det enkle er ofte det beste og mest effektive. 

Makeup er følelser, kreativitet, en del av hverdagen, en fest og for mange en livsstil.

Vi mener derfor at det er avgjørende at makeup skal handle om komfort, pleie, effektivitet, resultat og holdbarhet. Dette gjelder spesielt for foundation. Fundamentet helt nærmest huden som du skal bygge videre på for å uttrykke deg selv! 

modell: Margunn Mortveit (veldig blid kunde hos Frisør Garasjen i Skånevik) mua: Charlotte Christiansen 

Moist Foundation ble laget med tanke på hud i nordisk klima og er en foundation med mer pleie enn makeup. Med pleiende råvarer som oliven olje og shea butter vil Moist Foundation tilføre huden din pleie og beskyttelse. En hud som er velpleid og beskyttet gjennom dagen vil ta enda bedre vare på pleien du får fra dine hudpleieprodukter og din makeup vil være mer holdbar. 

"Swatch" laget av de fantastiske jentene hos Adam & Eva Bakklandet i Trondheim. 

Moist Foundation kan legges i samme kategori som en BB-krem (farget dagkrem), men med justerbar dekkevne. De fleste BB-kremer gir kun en lett dekkevne, lett farge og glød. Med Moist Foundation kan du bestemme ønsket dekkevne etter mengde produkt du påfører, eller hvor mange påføringer du velger. Fra lett til ekstrem dekkevne. 

Ønsker du en lett dekkevne anbefaler vi at du bruker fingrene til påføring av Moist Foundation, en liten "ert" som du varmer opp mellom fingrene og masserer på huden. Varmen fra fingrene mot varmen fra ansiktshuden din vil smelte produkt og du vil få en naturlig jevn og glødende hud. Supert til en dehydrert og tørr hud. 

Veldig blid kunde hos Andrines Velvære i Brandbu med Moist Foundation No 2 påført med foundation børste i halve ansiktet (hun fikk full makeup, altså. Hehe!).  

Ønsker du å bygge dekkevne anbefaler vi at du bruker en god foundation børste for bedre kontroll på produktet, mindre varme fra huden og muligheten til å legge "lag på lag". Dette gjelder også hvis du har en kombinert/fet hud da man ønsker å unngå "smelte-effekten". 

modell: Anja Bomnes mua: Sara Wahlin foto: Bjørn Kristiansen 

En hver god foundation trenger støtte fra et godt "setting" pudder som forsegler fuktigheten og gir en lett matt overflate. Eventuelt kun i t-sonen og som en "touch-up" utover dagen. Og noen ønsker en helt matt hud med meget god dekkevne. 

Press Foundation er et kompakt presset og matt mineralpudder du kan bruke akkurat slik du ønsker!

Press Foundation er en fullverdig og dekkende matt foundation til en normal/kombinert og fet hud. Du bestemmer dekkevne etter mengde produkt du påfører. Bruke gjerne en kompakt/tett børste til påføring. Dette gjør ikke Press Foundation mindre viktig for en dehydrert og tørr hud, men gir det en annen funksjon. Ved å påføre Press Foundation med en stor "fluffy" børste som et "setting" pudder eller som en "touch-up" i t-sonen vil du oppleve din makeup som mer holdbar gjennom dagen. 

Press Foundation No 5,7,8 og 10 er også perfekt til contouring og/eller for deg som ønsker et matt solpudder. 

Og du? Husk at makeup har ingen regler, kun uskrevne regler. ;)

Godt nytt makeup år fra Team Cosmobeauty! 

 

 

 

 

 

 

 Tittel

Kommentarer blir godkjent før publisering


Også i Cosmobeauty-blogg

MODA PRO edition
MODA PRO edition

Desember 03 2018

Les mer

Dream Team
Dream Team

August 01 2018

Les mer

17 mai inspirasjon
17 mai inspirasjon

Mai 15 2018

Les mer