COSMOBEAUTY MINERAL MAKEUP

Vi har designet vår helt unike mineral makeup!

COSMOBEAUTY Mineral Makeup er utviklet i samarbeid med norske leger og makeup artister. Produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer og det er 100 prosent rent. Sink er med på å berolige huden og Mika – knust kråkesølv- sørger for å gi makeupen en lysreflekterende effekt.

COSMOBEAUTY mineral make-up skiller seg klart ut fra andre mineral makeup serier. De unike mineralene gjør at makeupen sitter utrolig godt samtidig som huden pleies. Ved bruk av mindre partikler som er knust 3 ganger mer i prosessen etterlates huden glatt og legger seg ikke i fine linjer. Derfor kan den brukes av alle aldersgrupper. Øyenskyggene kan blandes med vann for klarere farge eller brukes som eyeliner. Alle farger er av siste trend.

Produktene inneholder ingen kjemikalier, alkohol og de er heller ikke testet på dyr. Serien består av; maskara, eyelinere, liplinere, foundation, rouge, øyenskygge, solpudder, gloss og ulike børster.

Alle produkter har solfaktor 15-20

“Det har vært viktig å finne de alle beste produsentene. Makeupen produseres derfor hos ulike leverandører i Tyskland, Asia, USA og Italia. Nå er serien endelig komplett. Produkene er fantastiske og må prøves” – Marita Niska

 COSMOBEAUTY har blant annet vært hovedsponsor for Frøken Norge, og kjente modeller som Kathrine Sørland, Mimi Blix og Melinda Victoria Elvenes har frontet deres produkter, der blant annet Morten Qvale har fotografert. De vakre jentene; Eva Weel Skram, Camilla Phil, Maya Vik, Jenny Skavlan og Linnea Dahle er salongens ambassadører.

Under Oslo Fashion Week ble COSMOBEAUTY valgt ut som det hotteste innenfor skjønnhet i Norge! I to år frem i tid vil Fashion Planet TV vise salongen med dens produkter både i USA og Asia.

Vårt Team 

Gründeren bak COSMOBEAUTY

Jeg vokste opp i den nordligste delen av Norge.
Hammerfest er den nordligste byen i verden. Der var jeg heldig som hadde Aurora Borealis (Nordlyset) som et gjentagende fenomen i livet mitt. De vakre fargede bølgene som svevde over en mørk nattlig himmel, og som lyser opp det mørkeste av det mørke, er fascinerende og skaper beundring og en følelse av trolldom i alle som opplever det… Inkludert meg.

Dette skapte en livslang fascinasjon for skjønnhet og farger. Hvordan en himmel så mørk kan bli totalt transformert på en naturlig måte, kun ledet av kosmiske bølger.
Umulig å ikke bli fascinert av…

Området rundt Hammerfest er også fylt med bergarter som har høy konsentrasjon av kråkesølv. Gjennom sine lys-reflekterende egenskaper bidrar det til en spesiell glød i landskapet når nordlyset utfører sin dans på himmelen. Dette fascinerte meg, og kanskje var det skjebnen som skulle ha det til at jeg senere fant ut at kråkesølv ikke bare kunne bidra til å skape eventyr-stemning i hjembyen min. Det kunne også sees i ansiktene til mennesker i hele verden, på en ren, næringsrik og stilfull måte. På alle måter lærte jeg at skjønnhet på sitt beste er naturlig og laget av naturen. Den store søken etter å skape nordlys-inspirerte skjønnhetsprodukter startet…

Ti år senere og drømmen har blitt virkelighet.
COSMOBEAUTY har en komplett serie med mineral sminke laget av mineraler fra min hjemby, og av meg. På en måte kan man si at nordlyset ikke lenger bare skaper kosmisk skjønnhet på Hammerfest’s natthimmel, men også i ansikter på mennesker verden rundt.
Sirkelen har blitt komplett.
COSMOBEAUTY er mitt livs oppgave.
Jeg er utrolig stolt av å kunne bringe disse produktene til dere alle.
Kvalitet er ikke bare en standard, vi strever etter å gi den samme følelsen av beundring ved å bruke våre produkter som man får når man opplever den kosmiske skjønnheten til nordlyset.

Vi er alle kosmiske vesener, på tide og gløde som et også!

Love Marita!

Niska@CosmoBeauty.no / 990 82 222

Jeanette Hveding CO-Owner/CEO

Jeanette er utdannet frisør, makeup-artist og negledesigner, i tillegg til å ha jobbet 9 år hos en distributør på det profesjonelle hårpleie-markedet. 

“Lidenskapen min har alltid vært i skjønnhets-bransjen. Jeg har erfaring fra å ha jobbet i salong, vært selger og jobbet mange år i markedsavdelingen. Jeg sikker på at det vil hjelpe våre kunder at jeg har erfaring fra de fleste leddene. Vi er ekstremt opptatt av service, kommunikasjon og opplæring. Som kunde av Cosmobeauty er det viktig for oss at du får jevnlige salgsfremmende aktiviteter, og at det er enkelt å kontakte oss om du skulle ha noen spørsmål.”

Jeanette@CosmoBeauty.no / 917 98 887

Christina Wulff-Pedersen CO-Owner / Customer Manager

Christina er en dreven dame med lang fartstid på kundebehandling. Hun vet at lønnsomhet kommer fra service, og at kundetilfredshet handler om mer enn bare en god deal. Service er stikkordet som skaper gode, lange og lønnsomme kundeforhold, og det er hva hun i denne stillingen vil streve etter.

Christina@CosmoBeauty.no / 984 46 629

Anbefales på det varmeste. Har brukt disse produktene lenge. Min favoritt er den flytende foundationen, mineralpudderet og eyelineren. Fast inventar i min sminkepung. Klem Camilla Camilla Pihl - www.camillapihl.no

Det har vært viktig å finne de alle beste produsentene. Makeupen produseres derfor hos ulike leverandører i Tyskland, Asia, USA og Italia. Nå er serien endelig komplett. Produkene er fantastiske og må prøves Marita Niska

Anbefales på det varmeste. Har brukt disse produktene lenge. Min favoritt er den flytende foundationen, mineralpudderet og eyelineren. Fast inventar i min sminkepung. Klem Camilla Camilla Pihl - www.camillapihl.no

Det har vært viktig å finne de alle beste produsentene. Makeupen produseres derfor hos ulike leverandører i Tyskland, Asia, USA og Italia. Nå er serien endelig komplett. Produkene er fantastiske og må prøves Marita Niska