Cosmobeauty

Om COSMOBEAUTY

COSMOBEAUTY ble til i Hammerfest som er den nordligste byen i verden, for det er her vi har hentet vår inspirasjon i fra.

De vakre fargede bølgene fra Aurora Borealis (Nordlyset) som danser over den mørke nattlige himmelen, og som lyser opp det mørkeste, er et vanlig fenomen i Hammerfest. En mørk himmel kan bli totalt transformert på en naturlig måte, kun ledet av kosmiske bølger.

Området rundt Hammerfest er også fylt med bergarter som har høy konsentrasjon av kråkesølv. Gjennom sine lys-reflekterende egenskaper bidrar det en spesiell glød i landskapet, når nordlyset utfører sin dans på himmelen.

I COSMOBEAUTY sitt tilfelle fant vi ut at Mika (knust kråkesølv) kunne gi makeupen en lysreflekterende effekt. De unike mineralene i makeupen gjør at makeupen sitter utrolig godt samtidig som huden pleies.

Ved bruk av mindre partikler som er knust opptil 3 ganger mer i prosessen, etterlates huden glatt og legger seg ikke i fine linjer. -Derfor kan COSMOBEAUTY mineral makeup brukes av alle aldersgrupper. 

COSMOBEAUTY produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer, -ingen kjemikalier eller alkohol. Alle produkter har solfaktor 15-20, og ikke et produkt er testet på dyr. (Referanse: dyrevern.no

Abonner på vårt nyhetsbrev